Wedstrijdzaken

Scheidsrechter E-D-C jeugd
Net als vorig jaar zijn alle spelende leden, bij de senioren, ingedeeld voor het fluiten van de E, D en C-jeugdwedstrijden. Gezien het aantal leden wat we hebben zal je 1x per seizoen moeten fluiten, dit kan hooguit 2x zijn. Als je echt niet kan zal je zelf voor vervanging moeten zorgen. Deze vervanging betaal jij € 10,– vergoeding. Onderling ruilen mag en kan uiteraard ook.  Als je niet komt opdagen krijg je een boete opgelegd van € 50,–.
Alle namen zijn al ingevoerd in Sportlink, wanneer je een vervanger hebt gevonden (of hebt geruild) dien je dit vrijdags vooraf (of eerder) door te geven aan: Hendrik de Jong, 06 25 52 02 03 of via wedstrijdzaken@fhc-noord.nl.


Wees je er van bewust dat als er een wedstrijd niet door kan gaan omdat jij niet op komt dagen wij als vereniging een boete opgelegd krijgen van het NHV. Ook de zaalhuur zal gewoon betaald moeten worden.

Scheidsrechter B-jeugd + senioren
Scheidsrechters die zijn ingedeeld op de B-jeugd / senioren en deze op de ingedeelde tijd niet kunnen fluiten. Dan graag z.s.m. een berichtje naar Hendrik de Jong, 06 25 52 02 03 of via wedstrijdzaken@fhc-noord.nl.

Ordedienst
Voor de ordedienst tot de senioren zullen ouders van het thuisspelende team worden ingezet. We hopen met deze constructie de oplossing te hebben gevonden voor het scheidsrechters probleem bij de jeugd. 

Wedstrijden 
De uitslagen van de wedstrijden dienen direct na de wedstrijd te worden ingevoerd door de scheidsrechter via de HandbalNL App.

Hoe doe je dat?

Wanneer je nog niet de Handbalapp hebt geïnstalleerd, kun je deze downloaden via deze link:
Apple: https://itunes.apple.com/nl/app/handbalnl/id1272156836?mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dexels.sportlinked.nhv

Met het e-mailadres waarmee je bent ingeschreven bij FHC (Sportlink) kun je je registreren. Na het verifiëren via e-mail, kun je inloggen in je account.
Wanneer je als scheidsrechter in Sportlink staat, ontvang in het programma al de melding dat je “Official” bent.

Taak scheidsrechter in DWF (Digitale wedstrijd formulier):

  • Controleer de spelers die op het DWF staan.
  • Vul zo nodig (samen met de coach) nog de rugnummers in (verplicht vanaf de D’s) en keur de teams goed.
  • Ga na de wedstrijd naar wedstrijdverslag voer de uitslag en eventuele straffen in en leg de wedstrijd vast.

Een korte uitleg is ook te zien op het volgende filmpje:

Mocht het echt niet lukken?

App of sms dan direct na de wedstrijd de uitslag door naar

Hendrik de Jong telefoonnummmer 06 25 52 02 03